Ai 38 de modele de şabloane pe care le poţi aplica ca brâu, simplu sau combinate. Modelele de şabloane propuse sunt uşor de tipărit şi de pus în practică.Trebuie doar să-ţi alegi modelele preferate şi să descarci fişierele respective (.pdf, în format A4).

Dacă vrei să realizezi un model de dimensiuni mai mari, adresează-te unui centru de printare. Învaţă să îţi confecţionezi singur un şablon pornind de la fişierul descărcat citind instrucţiunile de aici. În plus, află ce îţi trebuie şi cum să aplici un şablon într-un tutorial video pe care îl găsesţi aici.
Piaţetă mediteraneană

Piaţetă mediteraneană

Alura mediteraneană a modelului se datorează formei de florale încadrată egal de marginile echilaterale. Lanţul care se formează prin alăturarea modelului poate delimita, în mod estetic, zone de interes din cameră.

DESCARCA
Adorabilul iepuraş

Adorabilul iepuraş

Alb şi pufos, mare iubitor de morcovi. Pe iepuraşul cel grăbit, urmărit de curioasa Alice, îl putem găsi într-o cameră inspirată de Ţara Minunilor.

DESCARCA
Maree

Maree

Valuri mici şi mari surpinse futurist şi continuu. Se potrivesc cu ambianţa minimalistă, unde formele au rotunjimi. Adaugă-le în două rânduri şi te vei simţi ca într-un submarin.

DESCARCA
Stele norocoase

Stele norocoase

Într-un univers de posibilităţi, ai nişte steluţe norocoase doar ale tale. Pune-le pe perete să-ţi sclipească atunci când ai nevoie de un impuls şi puţin mai mult optimism.

DESCARCA
Tonuri ritmate

Tonuri ritmate

Un model sinusoidal, continuu precum pulsul constant al zilelor liniştite sau al vibraţiilor diapazonului. Două cercuri concentrice înjumătăţite, mereu în prelunjirea celorlalte jumătăti. Se aplică reuşit în camere stil retro sau modern.

DESCARCA
Piersică desfăcută

Piersică desfăcută

Combină pattern-ul cu nuanţe de orange şi maro, pupilele ţi se vor dilata de la sâmburii rotunzi ai jumatăţilor de piersici. Pe un perete uşor texturat vei putea obţine un efect catifelat, pe care îl poti prelungi prin alegerea obiectelor de decor.

DESCARCA
Ciudata farfurie zburătoare

Ciudata farfurie zburătoare

Un obiect zburător neidentificat, cu luminiţe ciudate, care transportă fiinţe provenind din galaxii îndepărtate. Băieţelul tău va fi cu siguranţă încântat.

DESCARCA
Soarele cel zâmbitor

Soarele cel zâmbitor

Strălucitorul soare cu razele sale călduroase îi va zâmbi copilului tău şi îl va binedispune chiar şi în cele mai mohorâte zile.

DESCARCA
Flic flacuri

Flic flacuri

O temă modernă pe cât de simplă, pe atât de elegantă. Patternul inspiră supleţe în mişcare, flic flacuri identic repetate, prinse în pacheţele, pe perete.

DESCARCA
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe