Ai 46 de modele de şabloane pe care le poţi aplica ca brâu, simplu sau combinate. Modelele de şabloane propuse sunt uşor de tipărit şi de pus în practică. Trebuie doar să-ţi alegi modelele preferate şi să descarci fişierele respective (.pdf, în format A4).

Dacă vrei să realizezi un model de dimensiuni mai mari, adresează-te unui centru de printare. Învaţă să îţi confecţionezi singur un şablon pornind de la fişierul descărcat citind instrucţiunile de aici. În plus, află ce îţi trebuie şi cum să aplici un şablon într-un tutorial video pe care îl găsesţi aici.
BRIZĂ DE MEDITERANA

BRIZĂ DE MEDITERANA

Ramurile de măslin, în special peste un fundal in tonuri marine, îți aduc aer de vacanță în casă și te invită la relaxare.

DESCARCA
FLEUR-DE-LIS

FLEUR-DE-LIS

Floarea de crin este un simbol heraldic care dă un aer regal oricărui spațiu. Creează un model repetitiv și îți transformi camera în micul tău palat.

DESCARCA
Pădure tropicală

Pădure tropicală

Vacanța ta într-un loc exotic este la un perete distanță. Combină modele de frunze în stilul tău unic și energizează-ți casa cu un suflu inedit.

DESCARCA
PIAŢETĂ MEDITERANEANĂ

PIAŢETĂ MEDITERANEANĂ

Alura mediteraneană a modelului se datorează formei de florale încadrată egal de marginile echilaterale. Lanţul care se formează prin alăturarea modelului poate delimita, în mod estetic, zone de interes din cameră.

DESCARCA
Tonuri ritmate

Tonuri ritmate

Un model sinusoidal, continuu precum pulsul constant al zilelor liniştite sau al vibraţiilor diapazonului. Două cercuri concentrice înjumătăţite, mereu în prelunjirea celorlalte jumătăti. Se aplică reuşit în camere stil retro sau modern.

DESCARCA
Piersică desfăcută

Piersică desfăcută

Combină pattern-ul cu nuanţe de orange şi maro, pupilele ţi se vor dilata de la sâmburii rotunzi ai jumatăţilor de piersici. Pe un perete uşor texturat vei putea obţine un efect catifelat, pe care îl poti prelungi prin alegerea obiectelor de decor.

DESCARCA
Ciudata farfurie zburătoare

Ciudata farfurie zburătoare

Un obiect zburător neidentificat, cu luminiţe ciudate, care transportă fiinţe provenind din galaxii îndepărtate. Băieţelul tău va fi cu siguranţă încântat.

DESCARCA
Soarele cel zâmbitor

Soarele cel zâmbitor

Strălucitorul soare cu razele sale călduroase îi va zâmbi copilului tău şi îl va binedispune chiar şi în cele mai mohorâte zile.

DESCARCA
Flic flacuri

Flic flacuri

O temă modernă pe cât de simplă, pe atât de elegantă. Patternul inspiră supleţe în mişcare, flic flacuri identic repetate, prinse în pacheţele, pe perete.

DESCARCA
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe