<
>

3 moduri de a folosi culoare în bucătărie

Cauți idei pentru a îți reamenaja bucătăria în ton cu personalizatea ta? Îți propunem 3 idei care să te inspire.

Contraste într-o bucătărie cu mobilier închis la culoare

 

Un mod interesant de a completa o bucătărie pentru care ai ales un mobilier elegant în tonuri închise este să alegi o nuanță complementară pentru pereți .

Culorile închise vor da o notă de dramatism, dar un accent de culoare precum galbenul sau fuchsia vor schimba perspectiva și vor echilibra spațiul din punct de vedere vizual. Alege culori ceva mai deschise pentru podea și tavan pentru a crea senzația de înălțime.


Eleganță în roșu

 

Îndrăznește și experimentează cu nuanțe de roșu puternic și lila pastelat în bucătăria ta. Dacă alegi să împarți camera în două tonuri de culoare vei crea un echilibru între tonul închis care atrage atenția și tonul calm și subtil.

Roșul adaugă vitalitate și căldură spațiului, iar pentru o notă de și mai mare eleganță poți completa decorul cu mobilier cu catifea în culori similare și podea de lemn închisă la culoare.

 

Verde pentru mai multă vitalitate

 

Folosește tonuri pământii și culori revigorante în bucătărie pentru a crea o stare de bine. Experimentează tonuri contrastante, de la calm la îndrăzneț, pentru a crea un tipar vizual energizant și primitor.

Acest stil este potrivit pentru bucătăria unei familii mereu pe fugă. Atmosfera este completată perfect cu mobilă și accesorii asortate și cu scaune înalte de bar.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe