despre design exterior

Culoarea în arhitectură

Culoarea a fost utilizată încă din antichitate pentru a "însufleţi" obiectele de arhitectură. Există dovezi istorice care atestă faptul că templele greceşti erau viu colorate, integral, puritatea albului marmurei - astăzi atât de apreciată, fiind bine ascunsă sub straturi robuste de culori primare.

afla mai multe

Culoarea în fotografie

Pentru un fotograf, culoarea reprezintă o opţiune de lucru. Fotografia ca instrument şi mijloc de interpretare şi redare a realităţii, dintr-un punct de vedere obiectiv sau subiectiv, exprimă realitatea aşa cum este ea percepută.

afla mai multe

Exteriorul casei

Nu putem vorbi despre exterior fără a-l pune în opoziţie cu interiorul, "înăuntru" şi "afară" devenind astfel cele două talere ale unei balanţe ce reprezintă tranziţia de la un spaţiu la altul - de la oraş, la mediul familiar, de la stradă, la locuinţă.

afla mai multe

Decor, decoraţie şi arhitectură

Cuvântul "decor" iniţiază o bogată familie de cuvinte care îl au ca rădăcina comună, printre care: a decora, decoraţie, decorativ, decorare, etc. care exprimă atât un "ansamblu de obiecte care constituie un cadru", cât şi o acţiune de "înfrumuseţare".

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe