<
>

Îti era dor de casa bunicii?

culorile acestei combinatii

ROSU TROPICAL 1 ORANGE TOAMNA 6 ROSU TROPICAL 4

Culorile şi, în general, amintirile din copilărie ne influenţează alegerile şi vizunea asupra viitorului. De multe ori alegem să amenajăm spaţiul de locuit inspirându-ne din nuanțele primilor ani, petrecuți pe prispa bunicilor. Însă este foarte important ca odată ce te-ai hotărât că îţi doreşti o casă tradiţională să ţii cont de sfatul unui specialist pentru a o construi păstrând tendinţele actuale.

Armonia care trebuie găsită între modern şi vechi pleacă de la culorile alese pentru exterior şi interior şi ajunge până la materialele de construcţie şi mobilă sau accesorii. Pentru tencuiala de exterior îţi recomandăm contraste simple, între două sau, cel mult, 3 culori, care să meargă pe acelaşi principiu: modern-vechi. Ca primă culoare, poţi alege un Orange Toamnă 6 care să-ţi amintească de culoarea caselor de chirpici de la ţară. Pentru un contrast plăcut şi odihnitor, îţi recomandăm un Roşu Tropical 4, iar pentru detalii vom folosi un Roşu Tropical 1, o nuanţă mai închisă, care să scoată în evidenţă, preferabil, elementele de tradiţie (ramele geamurilor, un brâu exterior etc.).

Sfaturi şi sugestii:

• Ţine cont mereu de preferinţele tale şi găseşte pe cineva care să le integreze perfect în designul casei; adaugă obiectele preferate din casa bunicilor şi asigură-te că le punctezi prin culori potrivite.
• O alee în stilul celei de acasă ar fi foarte potrivită pentru a reînvia amintirile şi senzaţiile trăite în casa din copilărie.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe