<
>

O parte din sudul Franţei în bucătăria ta rustică

Îţi propunem o bucătărie primitoare, inspirată de sudul Franţei, unde întâlneşti minunatele câmpuri mov de lanvandă, iar ierburile aromate sunt la ele acasă.

Esenţa stilului franţuzesc rustic stă în paleta de culori: Galben Melon 0251G1R(95), muştar 0183G(80), brun-roşcat 0555G5R(50) şi albastru 1414A(70), cu accente de alb şi negru. Pentru a obține un efect rustic îţi propunem să utilizezi materiale cât mai naturale: un şemineu decorat cu cărămizi, podea din piatră sau obloane din lemn sunt doar câteva exemple.

Pereţii vopsiţi cu Galben Melon 0251G1R(95) te vor ajuta să creezi o atmosferă însorită şi călduroasă. Combinaţia de galben cu un albastru aprins 1414A(70) este specifică sudului Franţei, aşadar foloseşte-o cu încredere.

Piesele de mobiler din lemn, vopsite în alb, sunt ideale pentru bucătăriile micuţe. Se poate folosi şi lemnul în stare naturală, iar pentru un aspect cu adevărat autentic poţi folosi şi mobilă uzată sau recondiţionată. Daca îţi petreci timpul într-o astfel de bucătărie, vei ajunge să crezi că dincolo de ferestre se află câmpurile parfumate de lavandă.

Sfaturi şi idei:
• Decorează un raft cu borcănaşe şi sticluţe pline cu condimente aromate şi pune fructe şi legume în coşuri din răchită.
• Un model faimos rustic franţuzesc este Toile de Jouy; acest material tradiţional are cel mai des un fundal alb sau crem, cu desene ce se repetă, reprezentând scene din viaţa de la ţară şi animale domestic.
• Din bucătăria ta franţuzească rustică nu trebuie să lipsească parfumata lavandă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe