<
>

Cardinal

Natura a fost și va rămâne mereu o sursă de inspirație pentru designul de interior, de la culorile pământului și ocru (SCS 0311G2R(95)) până la brun închis, cărămiziu (SCS 0793G9R(85)) sau galben floarea soarelui. Toate oferă unui spațiu o atmosferă plăcută, relaxantă și primitoare.

Multe dintre materialele de inspirație renascentistă sunt bogate, țesăturile sunt luxoase, iar culorile vibrante. Totuși, pentru decorarea pereților, culorile utilizate sunt, de cele mai multe ori, calde, fiind, astfel, potrivite îndeosebi spațiilor de relaxare și, mai ales, dormitoarelor. În schimb, culorile vibrante amintite mai sus sunt utilizate pentru sublinierea detaliilor, precum ramele ferestrelor sau accesoriile.

Auriul plasat ca un accent de culoare devine un element de legătură între mobilierul bine ales, cromatica pereților și elementele de decor. Împreună, transformă interiorul decorat într-o adevărată bijuterie. Alăturate unui bej și cu elemente de turcoaz sau verde smarald, acestea permit crearea unui spațiu luxos.

Pentru mobilier, este folosit, îndeosebi, lemnul în tonuri deschise, subtile și pielea. Picioarele și spatele obiectelor de mobilier au, în general, ornamente lucrate manual și reprezintă alte elemente ce vor da un plus de autenticitate unui interior decorat în stil renascentist.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe