<
>

Iluzie

culorile acestei combinatii

0035N(20)

În acest articol îți propunem o nouă abordare pentru redecorarea casei tale. "Iluzie" este o paletă definită de cremul cu tentă pală şi trandafirie (0502G5R(90)) până la un brun închis (0035N(20)). Pentru contrast îți propunem o culoare secundară de cărămiziu (0674G7R(80)).

Tonurile de alb perlat, cărămiziu închis, brun aduc o contribuţie semnificativă la crearea unui ambient cu o atmosferă naturală și subtilă. Modelul floral folosit pentru tapițeriile canapelelor și fotoliilor, dar și pentru decorarea textilelor ce îmbracă ferestrele, înfrumusețează locuința dându-i un aer boem și delicat.

Combinația de inspirație renascentistă "Iluzie" propune o paletă de culori al cărei farmec aparte este dat de folosirea lemnului de nuc, cu detalii pline de rafinament și savoare. Candelabrele și lampadarele utilizate ca accesorii sunt simple, dar dau un aer nobil plin de strălucire.

Scaunele din lemn curbat cu textile catifelate sau din piele dăruiesc grandoare chiar şi unei sufragerii de dimensiuni reduse, dar cu un tavan decorat cu ancadramente și stucaturi. În dormitor, mobilierul poate fi antichizat și se pot folosi ornamente sau sculpturi aurite.

Noi credem că acest stil satisface multe dintre preferințe. Grandios dar și delicat, el oferă o notă distinctă și specială camerelor tale.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe