<
>

Medieval

culorile acestei combinatii

0121V(95)

În ciuda numelui, "Medieval" este o combinație de culori pale, de inspirație renascentistă. Paleta este dominată de vernilul deschis (0121V(95)) și completată de un violet gri (1093R4A(85)) și un oliv pal, cu tentă de gri (1874V5G(80)). Ți-am pregătit și o serie de poze care să te inspire, să-ți arate în ce camere s-ar potrivi și cu ce detalii ar putea fi pus în evidență acest stil .

Mixul de culori complementare și contrastante, dar toate subtil definite, face ca "Medieval" să se preteze cu ușurință pentru orice fel de spațiu interior. Utilizarea nuanțelor terne și liniștitoare recomandă această combinație cu precădere pentru dormitoare. Totuși, aceeași gamă de culori poate fi indicată și pentru incintele spațioase atunci când, prin utilizarea unor piese de mobilier somptuoase și a decorațiunilor pe măsură, se creează un echilibru între culorile pale și interiorul elaborat.

Mobilierul din lemn masiv, cu aer regal, rafinat și sofisticat, în tonuri închise, oferă o notă distinctă ambientului. Totodată, pereții sunt puși în valoare de tablourile în ulei sau oglinzile mari și aurite. Mătasea cu țesătură aurie, catifeaua grea și imprimeurile cu dungi în culorile stilului renascentist îmbogățesc vizual interiorul, oferindu-i un plus de măreție și distincție.

Dacă te-am inspirat cu acest articol și alegi acest stil pentru una dintre camerele tale, așteptăm cu nerăbdare pozele tale.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe