<
>

Simetric

Această combinație cromatică își găsește inspirația în perioada renascentistă, în care atenția pentru detalii era foarte pregnantă.  Noi ți-o recomandăm pentru cele mai mari camere din casă. Spre exemplu, dacă ai un living cu zona de dining incorporată, acest stil s-ar potrivi de minune. El este unul ce pune în valoare funcționalitatea spațiilor.

Pentru a reuși să îl reproduci la tine acasă, îți recomandăm următoarele nuanțe.
Cromatica pereţilor în nuanţe pastelate de roz (0803G9R(85)) şi crem (0501G5R(91)) poate fi frumos îmbogăţită de un mobilier din lemn masiv, de finisaje şi accesorii de culoarea fildeşului.

În ceea ce priveşte amenajarea spaţiului dorit, pentru crearea unei atmosfere relaxante şi armonioase, pentru peretele principal al respectivei camere, poate fi utilizată o nuanţă mai închisă (0561G5R(40)), care să pună în evidenţă, prin contrast, obiectele de mobilier de culoare deschisă cu accente rafinate.

Decoraţiunile îndrăzneţe dau un plus de preţiozitate şi dinamism amenajării create, într-un spaţiu care debordează de nostalgia vremurilor trecute. Culorile pastelate alese dau o valoare deosebită ambientului, o patină a timpului ce scoate în evidenţă rafinamentul şi bogăţia detaliilor.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe