<
>

Tundră

Combinaţia cromatică de inspiraţie fovistă, Tundra, creează o poveste ce respiră simţ artistic desăvârşit şi scoate în evidenţă elementele decorative.

Pereţii văruiţi în culori închise, terne, cum ar fi o nuanţă de brun (0775G8R(20)) sau un verde puternic (1913V5G(80)), conduc la crearea unui spaţiu cu accente tari. Această combinaţie de culori poate fi folosită cu precădere pentru camere spaţioase şi mari.

Nu te teme de culorile închise. Ele te pot ajuta să accentuezi colțurile luminoase din casă.
Culoarea de referinţă, ce devine un liant în obţinerea coerenţei cromatice este rozul (0951R1A(95)). Acesta creează un ambient unitar şi armonios. Decorul poate deveni mai vesel prin utilizarea unor ghivece cu flori. Florile aduc mereu un plus de frumuseţe şi un aer plăcut. Întotdeauna alegerea unor soluţii ecologice, prin materialele folosite, proiectează o stare de bine şi de confort. Într-un living sau sufragerie modernă, nota de echilibru poate fi dată de cromatica inspirată din natură.

Asortând cu grijă atât piesele de mobilier, cât şi decoraţiunile interioare, puteţi obţine un decor elegant cu o serie de contururi fine şi detalii colorate pentru un cămin relaxat și modern.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe