<
>

Contrast

Acest articol aduce puțină culoare istoriei și vice versa. Trecem în revistă un stil ce a apărut ca o mișcare artistică, la începutul secolului 20 în Franța, inovând modul de exprimare în pictură. Dacă renascentiștii se foloseau de jocurile de lumini și umbre pentru a se exprima, foviștii au fost adepții culorilor și tonurilor pure și evident ai combinațiilor contrastante și puternice.

Utilizarea intensivă a cremului (0371G3R(95)) pentru interiorul unui spațiu de relaxare este intuitivă, însă, "Contrast", este o combinație de culori de inspirație fovistă, așa că este completată de adaosuri puternice de vermilion (0684G7R(80)) și albastru deschis (1313R9A(90)). Paleta de culori a acestui interior denotă dinamism și forță, iar contrastul creat mărește spațiile și subliniază formele. Se obține, în acest fel, un spațiu intim, relaxant, cu accente moderne pline de culoare și prospețime.

În fiecare spațiu, fie că ne referim la dormitor, sufragerie, living sau zonă de relaxare, ambianța plăcută și dorința de confort își pun amprenta prin îmbinarea vopsitoriei pereților cu mobilierul într-o manieră bine organizată atât estetic, cât și funcțional. În cazul de față, canapelele, de un roșu aprins, scot în evidență spațiul de relaxare cu un decor perfect pentru a petrece ziua.

Inspiră-te din pozele noastre, iar dacă acest stil ajunge să fie atât de mult pe placul tău, așteptăm cu nerăbdare pozele tale!

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe