<
>

Echilibru

Dacă alegi acest stil, atunci îți putem spune că acesta presupune originalitate. Nevoia pe care impresionismul o satisface este aceea de confort și intimitate.

Nota sa de echilibru presupune o combinație de culori de inspirație impresionistă care presupune tonuri naturale din gama culorilor pământului (2004V8G(40)), dar și accente cromatice puternice, de efect (0244G1R(80)), special alese pentru a fi ușor de integrat într-un spațiu mai mic, intim, destinat, spre exemplu, dormitorului. Pentru peretele principal al încăperii, Echilibru propune o culoare deschisă (0871R(95)) care să contrasteze cu elementul de valoare al spațiului, care poate fi un șemineu sau o canapea, piesă de mobilier care oferă confort, siguranță și relaxare.

De asemenea, foarte important este controlul asupra luminii, indiferent dacă vorbim de lumina directă sau cea indirectă. Acest control poate fi obținut cu ajutorul unor lustre, cu un design deosebit sau al lampadarelor mari, cu forme cât mai rafinate. Tu ai găsit echilbrul casei tale?

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe