<
>

Forte

În pictură Fovismul este definit de culori puternice, stridente, predominante fiind nuanțele de roșu închis (0764G8R(80)), brun-roșcat și cafeniu. În designul de interior, utilizarea acestor culori atât la pereți, cât și la mobilier, are rolul de a da formă prin culoare și mai puțin prin linii sau curbe.
 

Dacă îți dorești să combini pictura cu designul interior, atunci urmează sfaturile noastre de mai jos și găsește-ți inspirația în pozele alese de noi.

Dacă în general pereții unei încăperi sunt vopsiți într-o singură culoare, interioarele de inspirație fovistă se disting prin utilizarea unei culori distincte pentru peretele principal. Acesta este pus în valoare atât de piesa de mobilier, definitorie pentru respectivul spațiu, cât și de folosirea unei culori secundare, complementare, în care sunt vopsiți ceilalți pereți.

Peretele vopsit maro (0554G5R(50)), în combinație cu alte culori puternice și clare, transformă dormitorul, dându-i un aer excentric, puțin exotic. Mobilierul este simpificat, cu texturi puternice și linii pronunțate, în timp ce decorațiunile respectă aceeași linie, însă creează pete de culoare care întrerup tonalitatea impusă de culoarea predominantă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe