Tundră

culorile acestei combinatii

0775G8R(20) 0951R1A(95) 1913V5G(80)

Combinaţia cromatică, de inspiraţie fovistă, Tundra creează o poveste ce respiră simţ artistic desăvârşit şi scoate în evidenţă elementele decorative, cu piese de un design elaborat.

Pereţii văruiţi în culori închise, terne, cum ar fi o nuanţă de brun (SCS 0951R1A(95)) sau un verde puternic (SCS 0775G8R(20)), conduc la crearea unui spaţiu cu accente tari. Această combinaţie de culori poate fi folosită, cu precădere, pentru camere spaţioase şi mari.

Culoarea de referinţă, ce devine un liant în obţinerea coerenţei cromatice este rozul (SCS 1913V5G(80)). Acesta creează un ambient unitar şi armonios. Decorul poate deveni mai vesel, prin utilizarea unor ghivece cu flori. Florile aduc, mereu, un plus de frumuseţe şi un aer plăcut. Întotdeauna alegerea unor soluţii ecologice, prin materialele folosite, proiectează o stare de bine şi de confort. Într-un living sau sufragerie modernă, nota de echilibru poate fi dată de cromatica inspirată din natură.

Asortând, cu grijă, atât piesele de mobilier, cât şi decoraţiunile interioare, puteţi obţine un decor elegant, cu o serie de contururi fine şi detalii colorate, pentru un cămin relaxat, modern şi familiar.

 

sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe