<
>

Violet

Dacă ești o persoană ce preferă culorile îndrăznețe, nuanțele care nu sunt neapărat cuminți, atunci ai nimerit în locul potrivit. Explozia de culoare din această combinație, de la nuanțe de roz deschis (1022R3A(90)), roz aprins (1061R3A(90)), până la un mov închis (1065R3A(60)), dă senzația de optimism, confort și rafinament compozițional.

Combinația de culori "Violet" de inspirație fovistă poate să transforme complet orice spațiu lipsit de culoare, prin folosirea unor nuanțe puternice și pline de mister. Aceste nuanțe sunt, la rândul lor temperate prin tușe în tonurile similare din aceeași gamă de culori. Recomandăm aceste nuanțe celor care cred că încăperile casei trebuie să reflecte culorile vieții lor.

Este indicată utilizarea mobilierului din lemn masiv de cireș sau wenge, iar pentru zona dormitorului un mobilier din fier forjat, care, în combinație cu pereții de culoare aprinsă, creează o atmosferă sofisticată și plină de pasiune.

"Violet" propune o amenajare interioară cu piese de mobilier moderne și clasice, cu finisaje rafinate, ce completează armonios un decor plin de culoare și de viață. Decorațiunile folosite sunt din aceeași gamă coloristică: lămpi cu abajururi indigo, textile cu forme geometrice magenta sau fucsia, perdele și draperii roz perlat.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe