<
>

Bucătărie africană în tonuri calde

Bucătăria este spaţiul cel mai des folosit al unei case. Pe lângă aspect , ea trebuie să folosească şi suprafaţa disponibilă în cel mai eficient mod.

Bucătăria este spaţiul cel mai des folosit al unei case. Pe lângă aspect ea trebuie să folosească şi suprafaţa disponibilă în cel mai eficient mod. De data aceasta noi îți propunem un alt stil pentru a o pune în evidență.

Bucătăriile decorate în stil african sunt cunoscute pentru decoraţiunile pe care le expun, dar şi pentru culorile pământii care se regăsesc atât pe pereţi, cât şi în accesorii sau mobilă.

Vase din lut agăţate de rafturi sau pe perete, oale vechi din alamă sau statuete din mahon pot fi puse foarte bine în valoare cu o nuanţă frumoasă de roz, precum Roz Fondant 0954R1A(80). Pentru a tempera culoarea, puteţi apela la alte nuanţe neutre precum Crem deschis 0222G1R(90) dar şi Cărămiziu prăfuit 0473G4R(80).

Aceste tonuri calde vor deschide camera şi te vor face să te simţi ca într-o casă de vacanţă din zona tropicală. În funcţie de influenţa stilului african în decorarea casei tale, poţi folosi culorile menţionate pentru diverse dungi verticale sau orizontale, după modelul geometric al mobilierului sau amplasamentul electrocasnicelor.

Sfaturi şi idei:
• Pentru gresie, alege un model în tonuri de maro şi portocaliu închis. Aceasta se va completa foarte bine cu mobila de cireş sau mahon.
• Dacă ai vase de lut sau de lemn, folosește-le pentru decorare, în loc de ornamentele clasice.
* Apropierea de natură nu trebuie să lipsească nici în bucătărie, aşa că puteţi apela la plante de origine africană, precum violete sau margarete africane.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe