<
>

Tradiţii africane şi culori îndrăzneţe

Stilul african este cunoscut pentru combinaţiile de culori folosite la imprimeuri, covoare şi obiecte decorative. Le-ai văzut și tu și sigur le-ai recunoaște dintr-o mie.

Cum arată într-o casă:

Sufrageriile decorate în acest stil se bazează pe simplitatea materialelor folosite, dar şi pe importanţa detaliilor. De exemplu, se evită folosirea elementelor din metal cromat şi inox tocmai pentru a păstra acea legătură cu natura. Mobilierul folosit este de multe ori sculptat şi cu diverse ornamente ce-l fac deosebit.
Una din culorile care pun în valoare camera cu tematică africană este Luluvit-ul 1104R5A(80). Această nuanţă caldă se potriveşte foarte bine în living, doarece dă o notă de rafinament şi eleganţă spaţiului pe care îl îmbracă. Pentru a mai tempera din culoarea florală, puteţi alătura tonuri de crem latté 0374G3R(80) sau maro deschis 0692G7R(60). Poţi fie să le combini în foarte multe moduri, fie să optezi pentru colorarea unui perete integral cu nuanţele menţionate, sau doar o secţiune.

Sfaturi şi idei
• În ceea ce priveşte obiectele decorative pe care le poţi folosi în decorarea camerei, măştile sunt foarte interesante şi de efect. Dacă spaţiul îţi permite, agaţă măştile de perete pentru a fi puse mai bine în valoare.
•  Imprimeurile cel mai des folosite sunt cele cu temă animală. Poţi apela la diverse obiecte precum perne decorative, covoare sau fotolii tapiţate cu imprimeu de zebră sau leopard.
• În loc de vazele din sticlă, încearcă vase înalte de lut de culoare închisă sau tobe africane de diverse mărimi."

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe