<
>

Bucătăria ultimelor tendinţe

Din câte ai observat deja în articolele noastre, încercăm să-ți recomandăm și câte un oraș sau o zonă care să te inspire. De data aceasta este New York.

New York este capitala modei şi a inovaţiei și bineînțeles că acest lucru se face simțit și în casele și apartamentele new yorkezilor. În ceea ce priveşte bucătăria, stilul american se caracterizează prin cuvântul practic.

Toate obiectele şi ustensilele sunt aranjate şi ordonate în funcţie de necesitate, iar fiecare colţ de cameră este destinat unei activităţi anume, precum spatiul pentru servirea mesei sau zona de pregătiri.

Tocmai de aceea culoarea pereţilor trebuie să fie în ton cu mobilierul şi funcţionalitatea spaţiului. O nuanţă deschisă, precum Gri Agat 0112A5V(90), va da bucătăriei tale o luminozitate sporită şi va pune în evidenţă elementele de mobilier.

Pentru o pată de culoare, poţi apela la tonuri mai tari precum maro închis 2091G5R(20), care se va aplica pe porţiuni mici, astfel încât să nu creeze impresia de spaţiu restrâns. O altă posibilitate este verdele vegetal 1772V1G(60), ce va da prospeţime bucătăriei tale.

Sfaturi şi idei:
• Bucătăria trebuie să fie luminoasă şi practică, tocmai de aceea poţi opta pentru mobiler tot în nuanţe deschise, crem unt sau alb prăfuit.
• Unul din elementele care nu lipseşte dintr-o bucătărie americană este frigiderul dublu şi, de obicei, încastrat în mobilier.
• Stilul american presupune folosirea mai multor tipuri de materiale, precum lemnul, elemente cromate şi de inox, dar şi diverse aranjamente din piatră.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe