<
>

Dormitor potrivit pentru relaxare

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere atunci când vorbim despre decorare. Aici ne relaxăm, aici petrecem ore bune după zile încărcate. Pentru un mediu relaxant, am pregătit câteva sfaturi.

Cu cât mai puţine elemente care ar aglomera camera, cu atât mai bine. Însă ceea ce face acest stil special este combinaţia de material şi culori, ce transformă dormitorul într-un loc ideal pentru relaxare.

Una dintre caracteristicile importante este luminozitatea camerei. Galben Citrin 2051V9G(95) este o culoare care se potriveşte atât spaţiilor înguste, cât şi celor generoase. Această nuanţă deschisă de galben îţi va înveseli dormitorul şi, cu siguranţă, va deveni prima ta opţiune când vine vorba de relaxare.
Dacă vrei să combini culorile, poţi să alegi tot o nuanţă deschisă, precum un crem prăfuit 0362G3R(90) sau un ton de culoare mai intens pentru design, precum turcoaz 1622A7V(80). Cu siguranţă, dormitorul tău va arăta diferit.

Sfaturi şi idei
• Stilul american se caracterizează prin modernism, tocmai de aceea poţi folosi elemente cromate şi sticlă pentru a le combina cu mobilierul de lemn.
• Pentru un somn cât mai bun, e indicat ca dormitorul să fie aerisit. Poţi include în mobilarea camerei doar acele obiecte care sunt indispensabile.
•  Foloseşte corpuri de iluminare futuriste sau inedite pentru un aspect modern şi interesant."

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe