<
>

Camera de zi cu iz britanic

Casele decorate în stil britanic se diferenţiază de orice alt stil de design. Se folosesc adesea elemente ce amintesc de epoca victoriană, în care casele erau gazdele unui mobilier sculptat din lemn masiv, iar pereţii erau acoperiţi de tablouri cu rame mari aurii.

Pentru casele decorate în stil britanic culoarea pereţilor reprezintă punctul de plecare. Crem Brioşă 0292G2R(90) este una din opţiunile la care poţi apela. Este o culoare deschisă, menită să pună în evidenţă piesele de mobilier şi diversele elemente de decoraţiune.

Această nuanţă pală de crem se asortează foarte bine cu tonuri mai intense precum albastrul deschis 1255R8A(70) şi roşul electric 0973R1A(80)  ce pot fi folosite ca diverse combinaţii pe perete. Mobilierul camerei poate fi ales în nuanţe închise de maro pentru a contrasta cu pereţii.

Sfaturi şi idei:
• Fotoliile sunt printre obiectele de decor preferate ale englezilor. Alege modele comode, în stil clasic, pentru o notă de autenticitate.
• Pentru o atmosferă clasică apelează la mobiler recondiţionat sau cu un design specific epocii victoriene.
• Corpurile de iluminat constituie un alt punct de interes. Formele clasice cu abajur sunt deseori cele care dau camerei o lumină caldă, potrivită pentru un spaţiu primitor şi relaxant.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe