<
>

Dormitor pur englezesc la tine acasă

Încorporează stilul britanic şi grandoarea casei regale într-o singură cameră - dormitorul. Și dacă nu e dormitorul camera unde vrei să te simți ca în puf, atunci nu știm care ar putea fi!

Patul imens, frumos tapiţat şi acoperit cu multe perne decorative va transforma camera ta într-un colţ de relaxare în stil englezesc. La o astfel de cameră nu poate fi neglijată culoarea aplicată pereţilor. Aceasta trebuie să pună în valoare mobilierul ales şi, în plus, să creeze o atmosferă plăcută în care să te simţi cât mai bine. Tocmai de aceea am ales Portocaliu Chihlimbar 0391G3R(95), o nuanţă deschisă care va lumina camera indiferent de momentul zilei sau anotimp.

Pentru accente de culoare puteţi folosi tonuri mai închise precum albastru cenuşiu 1385A(70) sau roşu bordeaux 0974R1A(70). Se pot aplica dungi verticale sau orizontale, pentru a da volum camerei. În funcţie de amplasarea obiectelor de mobilier, se pot trasa diferit liniile.

Sfaturi şi idei:
• Paturile tapiţate sunt o alegere bună atât din punct de vedere al designului, cât şi al confortului. Aceste paturi au saltele moi în care îţi poţi petrece dimineţile prelungite de sâmbătă.
• Englezii sunt cunoscuţi pentru imprimeurile încărcate pe care le folosesc în decorarea casei. Poţi alege şi tu un imprimeu îndrăzneţ pentru draperiile dormitorului.
• Dacă nu vrei să îţi încarci camera cu obiecte decorative sau tablouri, poţi apela doar la perne. Avantajul lor este că poţi combina multe culori şi texturi diferite.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe