<
>

Spaţiul ideal pentru ceaiul de la ora 5

Britanicii au fost întodeauna adepţii bucătăriilor complet utilate. Bucătăriile englezeşti sunt vestite pentru aglomerarea de obiecte şi decoraţiuni.
Deşi mobilierul ocupă aproape integral lungimea peretului, culorile aplicate rămân în continuare foarte importante.

Una din nuanţele cel mai des folosite în stilul englezesc este Verdele Tierra 1924V5G(50). Verdele se potriveşte de minune în bucătărie, emană prospeţime şi conferă personalitate spaţiului. Avantajul acestei culori este că se potriveşte la aproape orice mobiler (de la alb şi până la nuanţe închise de maro).

Verdele Tierra se poate combina foarte bine cu nuanţe de violet imperial 1133R5A(50) şi roşu coral 0831G9R(90). Aceste culori vor anima bucătăria şi vor adăuga o notă de veselie şi prospeţime încăperii.
Adaugă-i și accesorii! Poţi opta pentru vase decorative sau rafturi de lemn, vopsite în nuanţele de mai sus.

Sfaturi şi idei:
• Dacă spaţiul îţi permite, amplasează o masă funcţională în centrul bucătăriei. Aceasta este foarte răspândită în Anglia, deseori având şi chiuveta încorporată în ea.
• Obiectele din cupru dau un aspect foarte şic camerei, mai ales dacă sunt expuse lângă peretele de nuanţă verde tierra.
• Pentru a înveseli spaţiul şi a crea o atmosferă senină, foloseşte draperii colorate cu model, asortate la faţa de masă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe