<
>

4 idei creative pentru camera copilului tău

Camera copilului tău are nevoie de o reîmprospătare? Lasă-te inspirat de unul dintre stilurile de mai jos.

Cu toții vrem să le oferim copiilor noștri o copilărie frumoasă. Un dormitor superb pare a fi un bun punct de pornire, nu? Dormitoarele copiilor reprezintă cele mai importante încăperi din acea etapă a vieții lor. Acolo se odihnesc, dar se și joacă, învață, cresc sau petrec timp cu prietenii.

E crucial să creăm un spațiu care să se potrivească perfect cu nevoile lor și să le reflecte personalitățile în curs de dezvoltare. În următoarele rânduri vom prezenta patru idei interesante care vă pot ajuta la crearea unei stări de spirit ideale pentru micuțul sau micuții voștri – indiferent dacă stilul este unul vibrant sau relaxant.

Dormitorul relaxant

În această cameră predomină o atmosferă relaxantă, dar cu un iz sofisticat în același timp. Combinația dintre roz pudră și vișiniu prună, la care se alătură un maro caramel, oferă camerei un aspect luxos în care copilul tău va fi nestemata.

Dormitorul liniștitor
 

Creați un dormitor calm și de vis, cu nuanțe pastelate în combinație cu accente de maro caramel. Astfel, scoateți în evidență deschiderile de uși și de ferestre. Lemnul pal, accesoriile  care scot în evidență deschiderile de uși și ferestre. Imprimeurile jucăușe completează acest tablou pașnic și grațios.

 
Dormitorul confortabil
 
Creează o atmosferă confortabilă în dormitorul micuțului tău, cu ajutorul nuanțelor de albastru pal și portocaliu teracotă. Folosește aceste culori pentru a delimita un panou care  va evidenția spațiul din jurul patului, oferind un aer interesant încăperii. Alege culori contrastante pentru un plus de vibrație și evidențiază chenarul într-un cadru maro caramel. Aspectul final, accesorizat cu mobilierul simplu in culori calde, va inspira doar calitate și bun gust.
 

Dormitorul vibrant

Dacă dorești ca micuțul tău să se bucure de un dormitor puțin diferit, atunci această combinație dinamică de culori este alegerea perfectă. Culorile îndrăznețe sunt combinate cu nuanțe de alb pur și pasteluri calde, iar totul se condimentează cu maro caramel, pentru un aspect revigorant si energizant, dar suficient de relaxant pentru un somn liniștit. Dungile orizontale în culori complementare vor avea un puternic impact visual pozitiv.

 

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe