<
>

4 modalitati pentru decorarea dormitorului

Descoperă cum poți folosi culorile savana pentru a da viață dormitorului tău.

Ești pregătit să dai un suflu nou dormitorului tău? Dormitorul a căpătat un rol important în vremurile de azi. Într-o lume în care ritmul vieții de zi cu zi este foarte alert, dormitorul a devenit pentru mulți dintre noi o oază de relaxare, unde ne retragem după o zi aglomerată, fiind locul ideal pentru a ne odihni, relaxa și a ne încărca bateriile pentru ziua ce urmează.

Un dormitor odihnitor

Oferă-i dormitorului tău un aer subtil sofisticat, folosind și combinând tonuri de roz cu nuanțe neutre și calde din selecția de culori în tonuri de auriu și crem. Astfel, dormitorul tău va avea un aspect chic și elegant. Pentru un aspect luxos, culorile folosite sunt accesorizate cu materiale prețioase, cum este catifeaua. Un plus de eleganță este oferit și de piesele de mobilier din lemn, fiind un dormitor perfect adaptat tonurilor moderne.

Un dormitor zen

Pentru obținerea unei stări de liniște, de calm într-un dormitor trebuie, înainte de toate, să creăm un spațiu în care să putem pune pauză ritmului cotidian și să putem savura momentul. Încearcă paleta formată din nuanțe delicate de roz, gri deschis și alb proaspăt, pentru a crea un spațiu în care domnește starea de calm. Îmbinând nuanțele de roz pal, gri si alb, cu lemnul deschis la culoare, precum și adăugând o patură sau un element dintr-un material croșetat, veți transforma dormitorul într-un loc simplu, elegant și liniștit.

Un dormitor confortabil

Dacă vrei să fii înconjurat de o atmosferă foarte caldă și primitoare, încearcă paleta de nuanțe bogate care îmbină roșul terracotta cu verdele închis, la care se adaugă un strop de albastru vibrant. Adaugă în cameră o mobilă simplă, din lemn. Completează cu materiale din țesături cu motive bogate și astfel vei reuși să întregești atmosfera. Dormitorul devine un spațiu insipirațional.

Un dormitor în tonuri vibrante

Dacă îți dorești un dormitor vioi și distractiv unde să te trezești revitalizat în fiecare dimineață, îți recomandăm să alegi nuanțe de verde smarald care se asortează perfect cu nuanțele de alb proaspăt, dar și nuanțe de crem. Culorile sunt folosite în diferite forme geometrice abstracte și îndrăznețe care creează un spațiu revitalizant. Pentru a genera o stare de spirit fresh și plină de energie, nuanțele alese sunt îmbinate armonios cu textile vibrante și piese de mobilier modern, în linii drepte.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe