<
>

4 moduri în care îți poți transforma bucătăria

Cu toții ne dorim o bucătărie elegantă și stilată care să reflecte personalitatea noastră, iar vopseaua este cea mai la îndemână modalitate de a reîmprospăta aspectul unei încăperi. În cele ce urmează îți vom prezenta patru modalități diferite de a combina culorile din gama savana. Ție ce stil ți se potrivește?

Bucătăria relaxantă


Dă-i bucătăriei un aspect stilat și plin de farmec. Mobilierul vopsit albastru-cărbune este evidențiat de peretele oranj-piersică. Trasează o dungă maro caramel la baza tavanului pentru a crea un aspect elegant si rafinat. Aceste culori complementare asigură un aer luxos încă de la prima vedere.

Bucătăria liniștitoare

În acest tip de bucătărie predomină liniștea și eleganța, acompaniate de pereți în tonuri reci de gri, mobilier în nuanțe pale de bleu și mobilierul maro caramel. Decorul completat de obiecte și accesorii de lemn oferă bucătăriei o atmosferă în care predomină calmul și relaxarea.

 

Bucătăria comodă

Dacă îți dorești o atmosferă caldă și primitoare, combinația de verde de pădure și tonuri de maro caramel este stilul pe care îl cauți. Detaliile în formă de fagure de la baza tavanului completează acest decor elegant si stilat.

 

Bucătăria vibrantă

În acest stil de amenajare pentru bucătărie, vopseaua are rolul de a inspira energie și dinamism. Bleul deschis al mobilierului este evidențiat de un fundal în culori pale care este completat de cercurile desenate. Contrastul cu maroul caramel intensifică dinamismul încăperii.

 

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe