<
>

Creează o atmosferă confortabilă în casa ta

O paletă de culori pentru o casă în care să ne înconjurăm de oamenii și obiectele pe care le iubim – și în care să fim mai buni cu noi înșine. Culorile intense, printre care roșul teracotă și turcoazul accentuat, în combinație cu maro caramel, te ajută să creezi un spațiu cald, confortabil, primitor. Îți aratăm imediat cum.

Un dormitor cald și terestru pentru copilul tău

Culorile de la savana se potrivesc în orice combinație. Mai jos, în dormitorul copilului, estetica e data de profunzime și textură. Portocaliul înțepător se așează pe peretele de sus, cu maro caramel dedesubt, cele două fiind unite de o bandă de faguri într-un roșu puternic care adaugă caracter camerei. Lemnul simplu și mobila de răchită completează atmosferă terestră, naturală.

Un living destinat relaxării

În acest living relaxant, pereții sunt vopsiți în nuanțe vii de verde. Partea superioară a peretelui este evidențiată de o dungă verde mentă trasată la baza de sus a peretelui, în timp ce accentele de maro caramel se regăsesc în partea de jos a peretelui. Aceste culori aduc încăperii un aer relaxant care e-n perfecta armonie cu mobilierul din piele și scaunul din răchită împletită.

O bucătărie care emană căldură

Acest tip de bucătărie emană un aer încrezător, așa că fii îndrăzneț în alegerea culorilor. Pereții combină tonuri intense complementare - portocaliul cald combinat cu roșu teracotă și maro caramel creează o atmosferă energică și dinamică – care este, însă, indulcită de mobilierul simplu și obiectele decorative în nuanțe pale.

Un dormitor relaxant și reconfortant

Creează un spațiu confortabil în care să îți încarci bateriile după o zi lungă și obositoare. Folosește maro caramel combinat cu accente de roșu teracotă și turcoaz. Cele trei sunt trasate prin dungi orizontale la baza de sus a peretelui și creează o atmosferă interesantă, cu personalitate puternică. Obiectele de decor din ceramică și pozele agățate în mod neglijent pe pereți induc o stare de relaxare.

 

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe