<
>

Creează o atmosferă liniștitoare în casa ta prin combinațiile de culori savana

Descoperă combinațiile de culori savana în tonuri de crem pentru o casă armonioasă și liniștită!

Alege paleta de culori savana pentru a crea un spațiu în care să te retragi la final de zi, unde te poți relaxa și unde îți poți pune gândurile în ordine. Alege nuanțele de crem savana pentru o casă care devine acasă, un loc în care poți visa cu ochii deschiși și în care poți crea în tihnă.

Imaginea de mai jos prezintă combinația din paleta de culori savana între un roz pastel și o nuanță caldă de crem, cea din urmă fiind folosită pentru a accentua ramele geamurilor și pentru a adăuga profunzime schemei de culori. Linia închisă la culoare care separă pereții de tavan vine ca un element structural care accentuează efectul general, în timp ce țesăturile din bumbac contribuie activ la atmosfera relaxantă.

O bucătărie atemporală și liniștită

În această bucătărie elegantă și delicată, dulapurile de bucătărie vopsite în nuanțe savana crem reprezintă punctul principal de atracție. În același timp, verdele pastel și cremul sunt folosite pentru pereți și oferă un aspect visător și eteric. Eleganța este accentuată de lemnul deschis la culoare, dar și de piesele delicate de porțelan, amplasate pe insula centrală a camerei.

Un dormitor ca o oază de liniște

Dacă preferi nopți cu somn liniștitor și dimineți leneșe, atunci aceastea sunt culorile savana potrivite pentru tine. Pereții îmbină pe jumătatea inferioară nuanța de crem caramel cu o nuanță de gri lejer în partea superioară a camerei. Granița dintre cele două culori este evidențiată printr-o linie închisă la culoare în tonuri de crem. Lenjeria de pat din material natural și de culoare albă, precum și desenele ad-hoc, completează aspectul relaxant al camerei.

O camera delicată și recreativă pentru copii

Aceste nuanțe de vis vor crea în camera copilului o atmosferă senină și relaxantă care va ajuta ca somnul celui mic să fie liniștitor și lin. Partea inferioară a pereților este vopsită într-un ton delicat de roz, în timp ce în partea superioară este folosit un ton neutru de gri. Cele două nuanțe sunt separate printr-o linie fină de crem, care adaugă un ton prețios de auriu în ansamblu de culori.

 

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe