<
>

Creează o atmosferă plină de viață în casa ta prin combinațiile de culori de la savana

Vrei o schimbare de atmosferă în casă? Energizează-ți casa prin culorile savana. Utilizează ideile de design interior savana pentru a amenaja livingul, bucătăria, dormitorul sau camera copilului. Vopseaua lavabilă colorată savana îți oferă cele mai bune combinații de culori pentru a revitaliza decorul locuinței tale.

Creează o atmosferă plină de viață în casa ta prin combinațiile de culori savana. Descoperă combinațiile energizante de culori care vor aduce vitalitate în casa ta

Acasă este locul unde ne încarcăm cu energie pentru ziua ce urmează și totodată este spațiul care ne motivează și ne inspiră. Ne dorim să ne reprezinte și să fie cât mai potrivită pentru nevoile noastre. Există o tendință tot mai mare în designul interior - aceea de a crea spații vesele care să inspire energie și dinamism. Prin urmare, savana a creat o paletă de culori în tonuri pline de optimism, moderne și jucăușe.

Schimbă design-ul living-ului și dă-i o notă plină de vitalitate.

În imaginea de mai jos, peretele în culoarea albastru cobalt accentuează spațiul în care este poziționată canapeaua. Canapeaua este punctul central al sufrageriei, fiind de cele mai multe ori piesa principală de mobilier. E indicat ca peretele de contrast să fie poziționat în spatele canapelei. Combinația de culoare dintre parchetul maro, peretele albastru intens și canapeaua gri este optimă - utilizează perne sau piese de mobilier de dimensiuni mici pentru crea și mai multe accente de culoare. Totuși, nu aglomera sufrageria cu mobilă și păstrează decorul cât mai minimalist.

Tonul cald oferit de culoarea mierii din spațiul de studiu alăturat oferă confort și siguranță. Se continuă tematica de culoare din living de maro, albastru si gri, dar de data aceasta în alte tonuri: maro deschis pe perete, fundalul albastru al livingului și dulapul gri în design industrial.
În amenajare, utilizează plantele de interior pentru a înviora atmosfera.

Creează un design de bucătărie luminos cu accente de culoare. În această bucătărie cu design jucăuș, am utilizat o combinație de culori neutre de gri și de maro deschis, alături de un galben îndrăzneț. Culoarea maro deschis a tavanului aduce căldură încăperii și inspiră siguranță, legând toate elementele de decor. Mobilierul simplu, dar modern și funcțional alături de ușoare accente de culoare ajută la crearea unei atmosfere vesele și relaxate.

Designul acestui dormitor inspiră optimism 24/7. Combinația de culori de portocaliu pe fundalul peretelui roz intens este explozivă, pe când culoarea caldă de maro care încadrează ușa aduce un accent natural și liniștit. Combină aceste culori cu accesorii de iluminat moderne și un pat cu un design cât mai simplu pentru a completa atmosfera acestei camere.

 

Un design însorit pentru camera copiilor. 

În această cameră veselă, culorile intense au fost utilizate pentru a crea sau a nuanța diverse forme, astfel creând un design modern și surprinzător. Culorile puternice sunt utilizate în doze mici și se combină eficient cu nuanțe neutre, pentru a păstra o atmosferă veselă și în același timp liniștită.

 
 

 

 

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe