<
>

Creează o atmosferă relaxantă în casa ta prin combinațiile de culori savana

Această combinație de culori a fost inspirată de nevoia de a te afla într-un loc în care să poți medita – un loc în care să îți poți pune ordine în gânduri. Aspectul final este unul rafinat, dar relaxant în același timp, fiind un echilibru între stilul unui hotel elegant de tip boutique si atmosfera caldă a unui cămin.

Un dormitor liniștitor

În prima propunere ilustrată de noi pentru dormitorul tău, combinația între tonurile calde, neutre și nuanțele de maro caramel creează o atmosferă de calm și confort contemporan în același timp. Mobilierul modern în stilul jumătății secolului și detaliile de alamă și cupru sunt evidențiate de materialele textile din catifea și țesături moi.

Luxul relaxant din sufragerie

Stilul sofisticat din această sufragerie își lasă o amprentă puternică prin combinația nuanțelor de maro chihlimbar, evidențiate de tonurile complementare  calde și neutre, care subliniază cadrele ferestrelor și delimitează nuanța de gri pal a tavanului. Atmosfera elegantă este scoasă în evidență de obiectele de decor și mobilier.

Un dormitor elegant și reconfortant pentru copilul tău

Acest stil de dormitor – perfect pentru un adolescent – creează o atmosferă relaxantă și calmă,  potrivită pentru studiu. Vișiniul burgundy se potrivește perfect cu accentele de maro caramel, în timp ce elementul grafic desenat pe perete face din această încăpere o cameră cool pentru un adolescent. Accesoriile și obiectele de decor din lemn, piele și tricot creează o atmosferă tactilă în care orice adolescent se poate identifica.

O bucătărie simplă dar sofisticată

Acest stil de renovare a bucătăriei creează o atmosferă dramatică și subtilă, generată de contrastele dintre nuanțe. De la intensul  albastru-cărbune al dulapurilor, la nuanțele de roz pal al pereților și versatilul maro caramel care, în acest tablou, prinde un ușor aspect de auriu în dunga trasată deasupra hotei. Stilul grafic și obiectele de decor din cupru completează această încăpere, oferind un stil rafinat încăperii.

 

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe