<
>

Camera de bebe ghiduş

culorile acestei combinatii

0042G(90)

Culoarea încăperii are efect asupra stării copilului. Un bebe care gângureşte fericit are o cameră vie, jucăușă şi odihnitoare, decorată în culori pale şi calde.

Atât pentru băieţei, cât şi pentru fetiţe, Secret Rose 0952R1A(90) împrăştie candoare. Nu degeaba este o culoare atât de căutată pentru camerele celor foarte mici. Potriveşte cu alb şi cremuri 0042G(90), pentru a menţine aceeaşi ambianţă placută şi delicată. O combinaţie foarte apreciată şi potrivită este secret rose - verde măr 1683A9V(90) sau adaosurile de galben pai 0152G(90), 2051V9G(95).

Pentru că bebeluşul doarme mult, e important să aibă o plăpumioară favorită, moale şi usoara, din puf. Prinde deasupra pătutului un ciorchine delicat de sticlă cristalină care să reflecte fasciculele de lumină, pe care o să-l privească fascinat. Adaugă un baldachin pentru a filtra razele prea luminoase. Gândeşte-te puţin şi la tine! Pentru că bebeluşul trebuie ţinut mult în braţe şi legănat, este esenţial să ai un balansoar confortabil.

Sfaturi şi idei:
• Poţi picta camera vesel, cu personaje animate sau poţi folosi un patern pe unul din pereţi, cu ajutorul savana Sidef, aplicată peste şabloane.
• Foloseşte un parfum natural, delicat pentru interior şi variază în alegerea nuanţelor olfactive.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe