<
>

Printre copaci în floare

Cât de bine ar fi să venim acasă și să simțim aceeași libertate pe care o simțim în natură! Poate că la un moment dat, când albul era cea mai predominantă non culoare, acest gând era doar un vis. Acum poate fi realitate.

Când îţi doreşti să creezi în living acea atmosferă pe care o resimţi în mijlocul naturii, te gândeşti mai ales la culoarea interiorului şi la lumina naturală, ai nevoie de ferestre cât mai mari prin care să intre soarele, apoi la materiale şi texturi elementare de care vrei să fii înconjurată: bumbac, piatră, lemn, cărămidă.

Poţi să aduci livada cu flori liliachii în livingul tău, senzaţia de libertate, soarele încălzindu-ţi pielea în timp ce stai pe canapea şi te relaxezi sau citeşti. Din când în când ridicând privirea şi uitându-te în jur te bucuri de interiorul tău vopsit blând.

Liliacul proaspăt se armonizează cu albul impecabil 1182R7A(90), verdele plantelor şi lemnul deschis la culoare. Culorile predominante din acest decor sunt: cremurile 0143G(90), 0072R(90) şi marourile deschise 0343G2R(50), 0634G7R(80), alb, verde măr 1843V3G(80).
Ţine seama de câteva elemente importante, care vor împrumută vibraţia caldă a naturii:
• Covoare groase, în culori pale, simple şi moi.
• Canapele spaţioase, modulare, în care să te întinzi cât îţi doreşti.
• Alege să păseşti pe podea de lemn natur.
• Plante verzi.

Modul în care aranjezi obiectele de mobilier şi decor trebuie să fie aerisit, să dea senzaţia de limpezime. Un perete de cărămidă maro deschis oferă aspect flatant încăperii, iar materialele şi texturile contrastante adaugă dinamism unei camere decorate în culori neutre.

Sfaturi şi idei:
• Te poţi legăna într-un balansoar de ratan
• Foloseşte oglinzi pentru a reflecta lumina în camera

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe