<
>

Somn lin

culorile acestei combinatii

0011N(95) 0043G(85)

După o zi plină în care nici nu ne-am dat seama cum a zburat timpul, ajungem cu drag acasă. Daca sufrageria este considerată inima unei locuințe, dormitorul este in mod cert locul unde vrem să lăsăm toate grijile la ușă și doar să ne relaxăm. Credem că știi la ce ne referim și de aceea ideile din acest articol s-ar putea să îți prindă bine.

Eleganţa în dormitor se traduce prin confort şi simplitate pentru un somn calm şi odihnitor. Detalii alese cu grijă pentru a păstra caracterul linistit şi coerenţa geometrică. Folosirea unui numar mic de culori, preferinţa pentru variaţie de nuanţe şi linii drepte.

Colorează subtil şi rafinat utilizând liliac proaspăt 1182R7A(90) şi mult alb, o non-culoare care respiră elegantă în relaţie cu liliachiul: alb impecabil, alb bumbac 0011N(95).

Foloseşte lemn natur deschis 0144G(80), 0043G(85), sau vopsit alb lucios, accentuează cu violet imperial 1185R7A(60). Obţii un spatiu clar, relaxant şi o ambianţă aerisită care induce somnolentă.
Să stai în dormitor poate fi adorabil, este intim şi comod. Adaugă scaune largi sau fotolii orientate spre pat, unde te poţi cuibări în voie, şi, mai ales, o patură moale.

Sfaturi şi idei:
•  Alege flori simple, albe, precum calele, magnoliile sau orhideele.
• Nu folosi accesorii care să distragă atenţia sau să tulbure atmosfera.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe