<
>

Profunzimi odihnitoare

culorile acestei combinatii

0141G(95)

Ai spune că baia nu poate varia prea mult ca stil atunci când abia poţi să foloseşti spaţiul pentru obiectele de mobilier şi finisajele necesare unei băi.

Te îndrumăm, în paşi simpli, spre o cameră de baie cu aspect extravagant, ţinând cont de câteva reguli de culoare şi de stil. O cameră exotică este, în primul rând, colorată exotic. Culorile sunt tari, specifice unui decor sau unei teme.

Dintre cele mai plăcute culori pentru o astfel de baie alegem albastru indigo 1195R7A(60), culoarea care stimulează hormonul fericirii şi îţi dă inspiraţie şi profunzime mentală. Combină-l cu verde limetă 1902V5G(90) sau roşu-catifea pluşat pentru accent şi alăturează culori pale precum alb 0141G(95) şi liliachiu 1082R5A(90).

Piesele de baie şi mobilierul trebuie să fie distincte și să îndeplinească roluri diferite. Pune piatră pe jos, alege o perdea pe care ai găsi-o mai degrabă într-un dormitor, un scaun de living, foloseşte lemnul şi/ sau sticla în alte moduri, prinde o bucată de material de-a lungul băii, care să filtreze lumina şi să îi adauge textură.

Sfaturi şi idei:
• Alături de aplice sau spoturi, alege un candelabru grandios.
• Caută o cadă de baie cu picior, sau mai puţin obişnuită, şi plasează-o într-un mod neobişnuit.
• Foloseşte-te de culori accent pentru accesorii.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe