<
>

Spirit extravagant chiar în casa ta

Crezi că o casă extravagantă are nevoie și de un buget pe măsură? Scapă de această prejudecată şi priveşte decoraţiunile interioare ca pe o depăşire a propriilor limite, chiar şi a propriilor aşteptări.

Spune extravaganţă şi gândeşte-te la un tărâm de poveste, fantastic, grandios... Un tărâm exclusivist care poate începe chiar de la intrarea casei tale.

Imaginează-ţi pereţi cu străluciri metalice stilate de un Gri Oţel 0101A(75), peste care să se reverse perdele dantelate şi draperii pretenţioase. Griul metal este o modalitate sofisticată de a-ţi lumina interiorul, de a-i îmbogăţi stilul şi a oferi dinamism întregii incăperi.

Pentru ca griul oţel este o culoare neutră, o poţi combina cu alte culori mai îndrăzneţe precum albastru roial 1275R8A(60), o nuanţă mai închisă de roşu 0915R(70) sau violet 1115R5A(60) pentru a crea un spaţiu de inspiraţie fantastică, care să atragă prin luminozitate, contrast şi extravaganţă. Foloseşte culori îndrăzneţe, dar nu strălucitoare; păstrează sclipirea pentru a o aplica pe accesorii, lămpi şi oglinzi.

Dacă vrei să creezi o adevarată experienţă senzorială, îmbină culorile cu mirosuri fine de lavandă şi vanilie, iar rezultatul te va purta într-o altă lume. Foloseşte accesorii spectaculoase şi canapele moderne în forme futuristice pentru a face din living-room-ul tău un spaţiu în care să te simţi ca un star de cinema. Accesorizează pereţii de culoarea oţelului cu perdele şi draperii elegante.

Alege un pat cu design modern acoperit de cuverturi şi perne în culori tari şi vei transforma dormitorul tău într-un spaţiu de odihnă regesc. Asigură-te că ai lampadare şi veioze în cameră, pentru a putea să schimbi atmosfera doar modificând intensitatea luminii.

Sfaturi şi idei:
• Pentru un plus de strălucire cu buget redus foloseşte oglinzi cu forme şi rame impozante, obiecte strălucitoare, monocrome.
• Foloseşte decoraţiuni care să reflecte lumina: mesele de sticlă, candelabrele, oglinzile vor capta şi reflecta lumina în toată camera.
• Alege obiecte de mobilier din anticariate, pe care să le vopseşti în culori metalizate sau contrastante.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe