<
>

Dormitor boem în stil parizian

Recreează în dormitorul tău atmosfera boemă a capitalei franceze. Vei obţine o cameră elegantă, rafinată şi romantică. Chiar dacă nu ai fost niciodată la Paris, urmând sfaturile noastre  vei reuși cu siguranță să aduci atmosfera orașului la tine în dormitor.

Decorarea în stil parizian este caracterizată de îmbinarea luxului, a opulenţei specifice de la Versailles, cu comoditatea. Folosirea obiectelor din fier forjat este inspirată de cafenelele romantice şi boeme de pe străduţele Parisului.

Îţi propunem Rozul Fondant 0954R1A(80) pentru pereţii dormitorului, un fundal perfect pentru decoraţiuni de culori închise, de exemplu pentru ramele negre ale tablourilor şi oglinzilor. Combină rozul cu un violet intens 1064R3A(70), crem lăptos 2013V9G(90) şi cu verde ciulin 1743V1G(90). Alege materiale cu aspect rafinat şi modele florale pentru draperii şi aşternuturi.

Pentru a te simţi ca într-un castel şi a obţine un plus de eleganţă ai nevoie de un candelabru de cristal. Ai grijă să nu alegi unul foarte mare, pentru că există riscul de a încărca prea mult încăperea.

Sfaturi şi idei:
• Perdelele sunt un element central în decorarea dormitorului. Utilizează culori pastelate şi panglici.
• O măsuţă rotundă din fier forjat plasată pe balcon sau în cameră este perfectă pentru a-ţi bea cafeaua şi a-ţi savura croissant-ul.
* Din cameră nu trebuie să-ţi lipsească oglinzile şi ramele foto cu fotografii alb-negru şi sepia

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe