<
>

Recreează Grecia cu albastru şi alb

culorile acestei combinatii

0011N(95)

Stilul mediteranean inspirat de fosta casă a zeilor, Grecia, este o alegere potrivită dacă îţi doreşti să creezi un spaţiu romantic.

Înainte să te inspirăm cu noi idei, te rugăm să ne trimiți și nouă poze cu spațiul tău, dacă alegi stilul grecesc. Mărturisim că este unul dintre preferatele noastre!

Mobila pentru paradisul tău grecesc ar trebui să fie cât mai simplă, în stilul rustic. Piesele de mobilier ar trebui să fie din lemn de calitate, solid şi, după preferinţe, chiar învechit. Pentru o podea tipic grecească îţi sugerăm teracotă sau piatră, acoperită de covoare ţesute cu modele tradiţionale geometrice.

Paleta de culori pentru o cameră grecească se realizează din nuanţe naturale. Albastru Oceania 1464A1V(70)  formează împreună cu albul intens 0011N(95) o combinaţie specific grecească, ce va recrea perfect atmosfera dorită. Alte nuanţe inpirate din natură ce se pot utiliza sunt: verde oliv 1924V5G(50) şi brun pământiu 0855G9R(30).

Umple-ţi patul cu perne mari şi pufoase, pe care să te poţi relaxa visând la marea cea albastră. Pentru aşternuturi alege albul, în combinaţie cu culori pastelate. Sticlele colorate şi vasele din lut vor ajuta mult la decorarea unui dormitor romantic inspirat de însorita Grecie.

Sfaturi şi idei:
• Romantice şi practice în acelaşi timp, sunt lumânările aşezate în suporturi din fier.
• Plantele care împrospătează şi împrăştie un parfum plăcut te vor ajută să-ţi imaginezi că dormi într-un pat de flori.
• Acordă atenţie şi ferestrelor: alege obloane din lemn, pe care le poţi vopsi, şi perdele din voal alb.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe