<
>

Inspiraţia e chiar în living-ul tău

A adopta stilul natural pentru una din camerele tale înseamnă a-ţi încânta toate simţurile cu senzaţii de căldură, culoare şi aromă. Inspiraţia pentru un design de interior natural reuşit o poți căpăta printr-o simplă plimbare prin natură. Adu în casa ta câmpul, pădurea, cerul sau oceanul sub formă de texturi, materiale, accesorii.

Culorile cele mai potrivite pentru a reda stilul natural în casa ta sunt şi ele inspirate din natură. Alege o culoare de bază simplă dar afinată precum Vanilla Crem 0202G1R(95). Este o nuanţă care oferă căldură şi luminozitate camerei, elemente foarte importante dacă alegem stilul natural.

În plus, se potriveşte foarte bine în combinaţii de culori care să ofere o tentă mai colorată căminului tău: maron 0695G7R(50), albastru acvamarin 1562A5V(80), verde închis 1765V1G(60) sau nuanţe de violet levănţică 1125R5A(60).

Pentru a crea un interior inspiraţional, lasă cât mai multă lumină naturală să intre în cameră. Înlocuieşte jaluzelele clasice şi draperiile groase cu jaluzele romane, din bumbac sau mătase, care să filtreze lumina. Alege lampadare cu accente metalice, cu baza din piatră şi lustre care să aibă măcar un element natural - să fie confecţionate din lemn sau ţesături naturale. De asemenea, alege diferite tipuri de lumânări parfumate cu arome inspirate de natură : vanilie, levănţică, iarbă proaspătă, briza oceanului.

Sfaturi şi idei:
• Alege câteva plante care să complimenteze camera şi stilul.
• Alege mobiler în culori pământii.
• Alege o măsuţă cu blat de sticlă sub care poţi face un aranjament din pietre.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe