<
>

Biroul de acasă - locul ideal pentru idei mărețe

culorile acestei combinatii

0011N(95)

Indiferent cât spaţiu ai la dispoziţie, atâta vreme cât ai un colţ liber, îl poți  transforma într-o insulă de inspiraţie în care să scapi de invazia muncii în perimetrul personal.
Şi cum faci asta? Uneori e nevoie doar de o privire dintr-un alt unghi, un "ce ar fi dacă…".

Nimic complicat sau costisitor. Aşa că, ce ar fi dacă ai începe prin a vopsi pereţii galben floarea soarelui 0253G1R(90)? Ar fi punctul de plecare pentru a vedea lucrurile nuanţat, pentru a câştiga putere de concetrare şi un colt revigorant. Îţi sugerăm un contrast viu folosind verdele crud 1895V5G(70) pentru accente, albul 0011N(95), albastrul cerneală 1214R7A(40) şi maroul mahon 2092G9R(20) pentru a neutraliza culoarea de bază.

Integrează locul acesta într-o cameră mai mare. Găseşte cel puţin un element singular, care să facă notă discordantă. Nu există evoluţie fără contra-argument. Dacă ai un birou clasic, adaugă un element care să contrazică ordinea firească.

Ai nevoie de lucruri care, prin natura lor sau prin felul în care sunt folosite, răstoarnă o logică şi te provoacă să găseşti o alta. Permite-ţi să te joci cu felul în care accesorizezi biroul şi fă din munca ta o joacă preferată.

Sfaturi şi idei:

• transformă peretele din faţa biroului într-o mare tablă de scris
• în caz că-ţi lipseşte spaţiul, renunţă la o debara în favoarea biroului şi improvizează nişte rafturi suprapuse
• florile şi fructele împrumută din prospeţime, asigură-te că le ai în preajmă

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe