<
>

Biroul - oaza ta de linişte

Biroul ar trebui decorat astfel încât să te ajute să te concentrezi cât mai bine la treburile zilnice şi să îţi îmbunătăţească productivitatea.
 

Dacă decorezi un birou la tine acasă, de obicei eşti într-una dintre cele două situaţii: fie poţi folosi o cameră întreagă, separată, fie poţi doar să utilizezi o parte din spaţiul altei încăperi. Oricare ar fi situaţia ta, cu o combinaţie potrivită între culori, spaţii de stocare şi accesorii poţi să realizezi un spaţiu în care să fii fericit să lucrezi.

Culorile pot afecta mintea şi starea de spirit, astfel încât fiecare culoare poate induce o anumită atmosferă. Îţi propunem una din culorile anului: verde fistic 1893V5G(90), o nuanţă deschisă de verde care să aducă echilibru şi prospeţime în mediul în care lucrezi. Este un verde inspiraţional, creează senzaţia de aerisit, expansiv şi îţi poate face astfel spaţiul să pară mai mare. Combină verdele fistic cu un tavan alb, pentru a oferi şi mai multă luminozitate şi mărime spaţiului.

Eşti o fire artistică? Combină verdele fistic cu un galben floarea-soarelui 0253G1R(90) pentru mai multă culoare şi energie. Pentru un design eclectic, poţi alege un birou vintage din lemn masiv 0562G5R(30), lângă care să aşezi un scaun de birou modern care să îţi protejeze cât mai bine spatele când lucrezi.

Aşază biroul lângă o fereastră pentru a te bucura pe timpul zilei de lumină naturală. Într-un birou este esenţial să ai cât mai multă lumină, bine poziţionată, aşa că ai grijă să ai şi pe birou lămpi. Pentru a nu face din birou un spaţiu plictisitor, decorează pereţii cu fotografii, afişe sau picturi. De asemenea, câteva plante sau flori proaspete vor aduce vitalitate şi energie spaţiului.

Sfaturi şi idei:
• Foloseşte rafturi pentru a maximiza spaţiul de stocare.
• Un birou organizat te ajuta să fii organizat în ceea ce faci; aşadar, pune toate hârtiile de care nu ai nevoie des în sertare şi cutii.
• Pune un fotoliu confortabil în cameră, unde să te poţi relaxa când iei o pauză.
• Din considerente Feng Shui, nu îţi aşeza biroul cu spatele la uşă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe