<
>

Spaţiu de studiu mic după priviri largi

culorile acestei combinatii

0011N(95)

Indiferent de cât de încăpător este spaţiul pe care îl ai la dispoziţie, atâta vreme cât ai un colţ de casă liber, transformă-l într-o insulă de inspiraţie şi protejează-te de invazia muncii în perimetrul personal.

Nu este deloc complicat sau costisitor. Aşa că ce ar fi dacă ai începe prin a vopsi pereţii galben floarea soarelui 0253G1R(90). Ar fi punctul de plecare pentru a vedea lucrurile nuanţat, pentru a câştiga putere de concetrare şi un colț revigorant. Îţi sugerăm un contrast viu folosind verdele crud 1895V5G(70) pentru accente, albul 0011N(95), albastru cerneală 1214R7A(40) şi maroul mahon 2092G9R(20)pentru a neutraliza culoarea de bază.

Integrează locul acesta într-o cameră mai mare, cu zone bine delimitate prin dispunerea mobilierului, astfel încât să nu te separi de familie în timp ce lucrezi.

Găseşte cel puţin un element singular, care să faca notă discordantă. Nu există evoluţie fără contra-argument. Dacă ai un birou classic, adaugă un element care să contrazica ordinea firească.

Ai nevoie de lucruri care, prin natura lor sau prin felul în care sunt folosite, răstoarnă o logică şi te provoacă să găseşti o alta. Permite-ţi să te joci cu felul în care accesorizezi biroul şi fă din munca ta o joacă preferată.

Sfaturi şi idei:

• Transformă peretele din faţa biroului într-o mare tablă de scris. Există autocolant special pe care îl poți aplica foarte ușor.
• În caz că-ţi lipseşte spaţiul, renunţă la o debara în favoarea biroului şi improvizează nişte rafturi suprapuse.
• Florile şi fructele împrumută din prospeţime, asigură-te că le ai în preajmă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe