<
>

Sufrageria cu mistică orientală

Mobila asiatică se inspiră foarte mult din culturile Japoniei, Coreei, Chinei şi Vietnamului.

Tocmai de aceea, poţi vedea stiluri diferite în ceea ce priveşte decorarea casei. Unele persoane optează pentru case cu design sofisticat şi luxos, iar altele pentru case simple, care atrag atenţia doar prin obiectele decorative specifice ţării. Tu poți alege puțin din ambele lumi.

Culoarea camerei nu trebuie să se dezică de la principiul general al sufrageriei chinezeşti. În consecinţă, poţi opta pentru o culoare pală precum Gri Agat 0112A5V(90). Este o culoare potrivită pentru orice tip de mobilă pe care o alegi, se potriveşte perfect atât la un decor mai pretenţios, cât şi la unul simplu. În plus, poţi să o combini cu tonuri accent, precum portocaliu morcov 0394G3R(80) sau roşu intens 2102G9R(90).

În sufrageriile Chinei, culoarea trebuie să pună în evidenţă mobilierul şi diferitele elemente tradiţionale, motiv pentru care se recomandă folosirea culorilor intense pe porţiuni mici.

Sfaturi şi idei:
• Decorează camera cu perne cu imprimeuri specifice. Caută-le pe cele care simbolizează animale şi creaturi mitice, precum maimuţe, dragoni şi tigri. Alte simboluri chinezeşti cunoscute sunt florile, păsările şi peştii.
• Pentru iluminat, încearcă faimoasele lampioane din hârtie de orez disponibile în mai multe culori. Sunt accesibile şi de efect.
• Cea mai cunoscută combinaţie de culori pentru ceramică este asocierea albului cu albastru. Acest tip de model va pune mai bine în valoare legătura stilului oriental cu sufrageria ta

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe