<
>

Baie retro în culori tari

Moda a revenit! Ce era în trend acum 20-30 de ani începe să fie acum la mare căutare. Pe lângă obiecte de decor şi mobilă, această mişcare s-a simţit şi în gama cromatică a caselor.

Stilul retro nu se rezumă doar la decorarea livingului sau a dormitorului. Baia este la fel de importantă.
Pe lângă combinaţiile ce se pot face cu gresia şi faianţa, culoarea pereţilor va trebui asortată şi la nuanţa corpurilor de mobilier folosit.

Vom alege un Galben Floarea Soarelui 0253G1R(90), o culoare care va deschide negreşit încăperile mici fără sursă de lumină naturală.

Pentru o combinație reușită, alege o culoare la fel de îndrăzneaţă cum ar fi verdele vegetal 2055V9G(60) sau un maro ciocolatiu 0704G7R(40). Totodată, poţi colora peretele pe care se află oglinda în nuanţa propusă de noi, iar ceilalţi pereți să fie într-o nuanţă pală de galben 0251G1R(95).
Chiar dacă nu pare o idee obişnuită, decorarea băii cu nişte tablouri va aduce un plus de farmec încăperii. Totodată, încercaţi să păstraţi aceeaşi culoare pentru toate accesoriile folosite.

Sfaturi şi idei:

• Alege o oglindă potrivită stilului adoptat (fie o formă pătrată cu ramă groasă, fie mai multe oglinzi mai mici lipite într-o anumită formă)
• Foloseşte un mozaic pentru perete, format din 2-3 culori pale
• Alege o culoare închisă pentru masca chiuvetei sau diferitele rafturi din baie pentru a fi complementare nuanţei de pe pereţi

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe