<
>

Moda anilor 70 se întoarce!

Încearcă să te gândești la ce lucruri ai prin casă pe care le ții de pe vremea alor tăi... Sigur ți-au venit în minte câteva exemple. Există lucruri pe care vrei să le păstrezi pentru totdeauna, fie că e vorba despre accesoriile mamei din tinereţe, pick-up-ul tatălui sau mobila din lemn masiv a bunicilor.

Combină obiectele la care ţii cu stilul modern şi îmbină-le pe toate cu o culoare reprezentativă. Alege o culoare caldă pentru a-ţi decora dormitorul, precum Vanilla Crem 0202G1R(95) care linişteşte şi relaxează trupul şi mintea. Această nuanţă deschisă de galben atrage lumina în cameră contribuind la aspectul primitor al încăperii. Pentru un design mai interesant se poate apela la combinarea culorii cu un gri albastrui 1342R9A(60), vopsind un perete în două tonuri diferite prin dungi late orizontale care trebuie aliniate la stilul mobilierului.

Vanilla Crem se poate adapta la orice spaţiu şi are un grad mare asortare cu multe alte culori. În funcţie de stilul personal de viaţă se poate opta pentru combinarea sa cu alte nuanţe pale asemenea ei, cum ar fi verde ocru sau se pot folosi tonuri mai aprinse ca mov aprins 1123R5A(70) sau verde muştar 2063V9G(80).

Mobilierul cel mai des întâlnit, când se aplică un fundal deschis ca acesta, este de culoare închisă pentru a contrasta cu peretele. De obicei se optează pentru corpuri în nuanţe de lemn de cireş, teak sau stejar. Decoraţiunile care te vor face să retrăieşti perioada anilor '70 vor fi obiectele vechi cumpărate din anticariat sau conservate de la bunici sau părinţi.

Sfaturi şi idei:
• Combină mobila nouă cu diverse obiecte vechi.
• Restaurează o lampă sau orice obiect decorativ vechi şi colorează-l în nuanţa peretelui.
• Agaţă pe pereţi rame foto din lemn şi pictează-le, poţi opta pentru stilul pop art.
• Decorează patul cu perne din materiale grele ca brocart sau catifea.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe