<
>

Armonie colorată în livingul tău

Natura este o sursă de insipraţie ideală şi pentru decoraţiunile de interior. Deşi stilul rustic presupune o conexiune cu natura, îţi propunem să adaugi o tentă modernă în decorare, pentru a oferi camerei armonie.

O cameră decorată în stil rustic trebuie să inspire confort, ospitalitate, prietenie. Culorile folosite pentru redarea atmosferei trebuie să fie inspirate din natură: tonuri calde, asemănătoare lemnului. Îţi sugerăm o culoare ceva mai îndrăzneaţă care va ajuta la crearea unei atmosfere rustice şi comode: Perfect Orange 0544G5R(90).

Atenuează impactul culorii vii combinându-l cu nuanţe mai deschise precum alb lăptos 2012V9G(95), caramel sau maro espresso 0425G3R(30). Pentru completarea imaginii rustice, mobila aleasă trebuie să fie bazată pe elemente calde, naturale: lemn şi piele. Decoraţiunile trebuie să fie fabricate în principal din diferite tipuri de piatră, fier, ţesături naturale şi lemn.

Decorează scaunele, fotoliile şi canapalele din camera ta de zi cu multe perne, pentru a crea o cameră primitoare şi senzaţie de linişte. Alege cu grijă perdelele şi covorul pentru a completa cât mai bine imaginea rustică.

Principalul lucru pe care trebuie să îl ţii minte atunci când decorezi în stil rustic este că scopul tău este să aduci natura chiar la tine acasă.

Sfaturi şi idei:

• Foloseşte oglinzi învechite pentru a oferi camerei tale rustice autenticitate
• Mergi la târguri cu vase de lut pentru a îţi alege cele mai potrivite decoraţiuni
• Alege o lustră din lemn pentru a crea o imagine rustică aproape de perfecţiune
• Ornează pervazul cu flori colorate în glastre.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe