<
>

Farmecul bucătăriei rustice

Farmecul bucătăriei rustice este întotdeauna viu şi intens. Opţiunile sunt vaste: de la bucătăria rustică în stil Tuscan, până la elemente decorative şi arhitecturale într-un spaţiu modern.

Aerul încăperii te face să te simţi aproape de natură. În bucătăria rustică te vei simţi învaluită de culoare. Culoarea transmite cel mai bine senzaţia pe care o ai în acest spaţiu. Roşul burgund 0835G9R(60) este o culoare elementară, expresie a pasiunii pentru viaţa la ţară.

Locul acesta, în care îţi petreci din când în când timpul, te încarcă de energie. Iar dacă te simţi atât de confortabil, se întamplă pentru că este spaţiul care defineşte cel mai bine cuvântul "acasă".
Combină roşu burgund cu nuanţe de bej 0493G5R(90), culoarea cafelei 0342G2R(60), albastru închis 1355R9A(30). Verdele gri 1641A7V(40), verdele închis vânătoresc sau verdele masliniu 1935V5G(30) sunt accente bune pentru această culoare.

Dacă esti puţin mai îndrăzneaţă, încearcă galben gold. Dacă eşti atrasă de culoarea roşu, o grupare de nuanţe de roşu: rubin, roşu deschis-cireş, poinsettia, ţi se poate părea irezistibilă în combinaţie cu o nuanţă neutră de maro.

Deşi burgund - alb formează un contrast aparte, în timp ţi se poate părea că ai făcut o asociere cromatică plictisitoare.

Sfaturi şi idei:

• Accesorizează cu vase din lut, begonii cu flori roz, rozmarin şi busuioc în ghiveci.
• Foarte potrivită cu lemn vechi de pin, rafturi deschise ornate cu obiecte decorative transparente.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe