<
>

Vibe-uri şi proporţii citadine

culorile acestei combinatii

0021N(75) 0035N(20)
Interioarele urbane contemporane se disting prin limpezimea designului futurist simplu şi practic, linii perfecte, finisate precis, culori vibrante în contrast balansat cu alb, negru sau gri.

În oraş, înconjurat de agitaţie, trafic, asfalt şi mereu între ziduri, ai nevoie cu atât mai mult de un living luminos, în culori vii. Rosu burgund 0835G9R(60) este frumos, plin, provoacă o atractie vizuală puternică, tonifică si conferă un vibe pozitiv întregii camere. Ai nevoie de echilibru, pe care îl obţii prin culori neutre.

Îţi recomandăm o proporţie semnificativă de alb, pe care îl poţi folosi pentru mobilier, griuri 0021N(75)0035N(20) şi, eventual, atingeri de negru, subliniind în mod cromatic, simplitatea.

Îti dăm niste idei de materiale combinate cu succes într-o locuinţă modernă. Oţelul inoxidabil sau negru acompaniază un design contemporan de impact şi complementează rosul burgund. Pardoseala care luceşte, fie parchet laminat, fie gresie (îţi sugerăm încălzirea prin pardoseală, în acest caz) vine bine în astfel de apartamente. Pentru mai multă transparenţă si lumină foloseşte sticla.

Sfaturi şi idei:

  • dacă nu ai mult spaţiu alege să foloseşti rosul burgund pentru un perete accent
  • foloseşte accesorii pe pereţi de culoare deschisă, alb - gri, oglinzi
  • integrează un concept eco alegând materiale organice reciclate pentru mobilier
  • un acvariu în cameră adaugă un suflu liniştit de viaţă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe