<
>

Fascinaţia nordului în camera ta de zi

culorile acestei combinatii

0141G(95)

Sufrageriile în stil scandinav au un farmec aparte şi te cuceresc instant prin simplitatea şi eleganţa lor.

Canapeaua şi scaunele pe care te relaxezi ar fi indicat să aibă tapiseria sau husa simplă, cu modele geometrice sau inspirate din natură - flori, frunze şi păsări - de altfel foarte populare printre nordici. Pentru restul mobilei - bilbliotecă, comodă tv, dulapuri - alege o culoare deschisă a lemnului şi un design minimalist.

Deşi culorile deschise sunt cele care predomină în design-ul scandinav, aceştia iubesc foarte mult şi albastrul. Combină Albastru Oceania 1464A1V(70)  cu crem pastelat 0363G3R(85), alb strălucitor 0141G(95) şi maro ciocolată cu lapte 0425G3R(30) pentru o cameră ce recreează magia iernii.

Parchetul din lemn lucios şi lustruit este des folosit pentru podea, care poate fi acoperită cu covoare într-o singură culoare, din fibre naturale, cu modele geometrice jucăuşe. Divanele şi băncuţele cu şase picioare sunt ideale pentru amenajarea unui colţ pentru lecturi relaxante.

Sfaturi şi idei:
• Cu cât mai multă lumină, cu atât mai bine. Prin urmare, corpurile de iluminat sunt binevenite. Lămpile cu abajur din hârtie, sticlă sau material textil nu trebuie să lipsească.
• Fotografiile înrămate sau tablourile cu artă abstractă sunt recomandate pentru decorarea pereţilor.
• Pernele decorative de diverse forme şi cu imprimeuri împodobesc canapeaua, divanul şi chiar pervazul ferestrelor.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe