<
>

Tărâmul scandinav - armonia contrastelor

Țările nordice au fascinat întotdeauna şi deţin secretul îmbinării perfecte a tradiţionalului cu modernul, în special în domeniul design-ului.
 

Modul de viaţă aparte al nordicilor i-a transformat pe aceştia în experţi ai stilului, în care simplitatea şi culorile deschise, luminoase, se întâlnesc pentru a crea camere armonioase. Decorarea în stil scandinav se împarte în două direcţii.

Prima este reprezentată de stilul clasic, tradiţional, inspirat de stilul gustavian din secolul XVIII, pe care îl poţi folosi dacă vrei să obţii un aspect nostalgic vintage. Ce-a dea doua direcţie este un stil ultra-modern, în care simplitatea, funcţionalitatea şi eleganţa se întâlnesc pentru a crea spaţii deschise, aerisite.

Casele de vacanţă multicolore din mijlocul naturii sunt absolut minunate şi oferă momente de destindere şi linişte familiior, chiar şi în cele mai friguroase şi întunecate zile. Zona scandinavă este o parte a lumii unde poţi întâlni o diverstitate interesantă, de la centrele industriale ultra-moderne din marile oraşe, până la renii cafenii care se plimbă liniştiţi în natură.

În această împărăţie a iernii, fenomene naturale uimitoare precum aurora boreală şi soarele de la miezul nopţii transformă peisajul într-un tărâm de basm, natura fiind scăldată în nuanţe de culori nemaivăzute.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe