<
>

Bucătarie plină de arome în stilul spaniol

culorile acestei combinatii

0141G(95)

Tortilla de patata, gazpaho, paella, migas şi chuletillas. Da, dedicăm acest articol stilului spaniol. Un stil cu o tradiție imensă ce reușește să fie recunoscut dintr-o privire.

Tradiţionalul este sinonim cu materialele naturale: piatra, lemnul masiv, plăcile de teracotă, granitul pentru blaturi şi parchetul. Când vine vorba de culoarea pereţilor, Albastru Oceania NCS S 3040-B10G va pune în evidenţă mobila, dar şi decoraţiunile specifice stilului spaniol.

Alte nuanţe pe care le poţi folosi în această încăpere sunt: un bej S1510 -Y40R, alb S0502-Y şi lila S0510 R, toate fiind nuanţe calde care vor da un aer foarte primitor bucătăriei tale în stil spaniol.

Bucătăriile spaniole păstrează o atmosferă caldă, armonizată cu decoraţiuni specifice, cum ar fi: oalele din lut, lingurile din lemn, coşurile cu fructe, dar şi borcanele din sticlă, toate acestea la vedere. Totul te va duce cu gândul la "bucătăria bunicii" din copilărie.

Sfaturi şi idei:

• Pentru a accentua stilul, foloseşte şi accesorii din fier forjat, cum ar fi coşurile de fructe sau suportul pentru linguri.
• Poţi folosi diferite cuiere pentru a agăţa căni, linguri şi chiar oale deasupra aragazului sau chiuvetei.
• Masa din lemn masiv şi cu multe scaune este un element obligatoriu într-o bucătărie spaniolă.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe