<
>

Culori intense şi căldură

Stilul pe care ți-l recomandăm, de îl vei alege, îți va aduce căldură, tradiționalism și momente de liniște.
 

Decorarea în stilul sud american este caracterizată de folosirea culorilor intense, cele mai întâlnite fiind roşul, verdele și albastrul. Pentru un dormitor excentric îţi recomandăm Verde Tierra 1924V5G(50). Acesta va fi pus în evidență de piesele de mobilier. Pentru un plus de eleganță și frumusețe, mobilierul ar trebui să fie din cireş, nuc sau pin, cu încrustații detaliate, ornamente bogate și variate.

Combină stilul sud american cu nuanțe ca roşu intens 2102G9R(90) sau crem 0324G2R(80), pe care le poți combina de minune cu plăci de teracotă și mozaicuri, pentru un aer festiv și jucăuș.
Acest tip de amenajare se identifică în special prin linia rustică, detaliile de interior gravate şi folosirea articolelor metalice din fier.

Pentru accesorii poţi folosi nuanțele deşertului, cum ar fi nisipiul, combinat cu muştar, kaki, teracotă, nuanțe de sienă, dar și nuanțe puternice de roșu, galben și albastru. Plantele, cum ar fi cactușii de mari dimensiuni, puși în vase de teracotă aduc aminte de exteriorul natural. Elementele de feronerie, precum și oglinzile încadrate în rame de metal, conferă atât duritate, cât și eleganță încăperii şi obiectelor de mobilier.

Sfaturi şi idei:

• Poți aşeza coșuri împletite, divers colorate, precum și țesături variate pentru a da un aer rustic.
• Iluminarea slabă, cu lămpi și candele, ajută la crearea unei atmosfere calde, primitoare, tipică stilului sud-american
• Cuverturi ţesute, vase de olărie şi diverse lucrări artistice dau viaţă interiorului casei

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe